If you look good, you feel good! | Welcome to Stefano Hair
Stefano Hair | Tape Hair Extensions van hoge kwaliteit
Met de SMART Tape Extensions van Stefano Hair bent u verzekerd van een mooie haarverlenging en of volume zonder schade aan het eigen haar. Herbruikbaar, snel en onschadelijk.
SMART Extensions, Tape Hair Extensions, tape extensions, haarverlenging
2938
page-template-default,page,page-id-2938,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Tape extensions

 

Stefano Hair Tape Extensions

SMART Tape Extensions, het haarvriendelijke systeem

De SMART Tape Extensions van Stefano Hair is een systeem dat snel, gemakkelijk en zonder hitte of apparatuur ingezet wordt. Stefano Hair heeft in samenwerking met een Duitse fabrikant een zeer sterk klevende tape ontwikkeld speciaal voor gebruik in het haar. Door haar uitzonderlijke kleefkracht blijven de SMART Tape Extensions zeker 6 – 8 weken onverminderd vast zitten. Na deze periode kunnen de tape’s snel en eenvoudig, met speciale verwijderingsvloeistof, verwijderd worden en met nieuwe tape weer herplaatst worden.

Ook kunnen de SMART Tape Extensions bevestigd worden door middel van microringen. Zo zijn SMART Extensions op 2 verschillende manieren te gebruiken, als tape extensions en microring extensions.

Met zowel de tape extensions als de microring extensions bent u dus voordeliger uit omdat u beide systemen kunt her gebruiken. Omdat het haar langer wordt gebruikt is de kwaliteit van het haar van de hairextensions van groot belang. Alle haar producten van Stefano Hair zijn gemaakt van 100% menselijk haar waarvan de schubben intact zijn en remy gesorteerd. Alleen het beste is voor ons en u genoeg. De haar extensions van Stefano Hair drogen niet uit en worden niet dof omdat de haar schubben in tact zijn.

Microring extensions Stefano Hair

Met tape extensions snel een natuurlijke en onzichtbare verlenging en volume

De tape strips van Stefano Hair zijn zeer dun en hebben dezelfde natuurlijke kleur als het haar van de SMART Tape Extensions. De tape en microring methoden zijn onzichtbaar in het haar. U creëert binnen 20 minuten een prachtige haarverlenging en of meer volume. De tape of microring methode geeft relatief een veel mooier volume effect.

De SMART Extensions zijn verkrijgbaar in de lengtes 40/45 en 50/55 cm en 21 kleuren. De haarstrips zijn verpakt per 20 stuks (10 strengen). Voor een haarverlenging heeft u 40 tot 60 strips nodig, voor een volumebehandeling 20 tot 40 strips.

Gaat u ook voor een tevreden en terugkerende klant neem dan gelijk contact op met een adviseur van Stefano Hair Professional klik op contact