If you look good, you feel good! | Welcome to Stefano Hair
Stefano Hair | Hairextensions voor uw haarverlenging
De hairextensions van Stefano Hair worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% echt haar. Het haar is remy gesorteerd en de haarschubben en het merg zijn intact, dus kilt vrij.
hairextensions, haarverlenging, haar extensions, tape extensions
2935
page-template-default,page,page-id-2935,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Hairextensions

 

Hoogwaardige kwaliteit hairextensions voor uw haarverlenging

U wilt de beste kwaliteit voor een scherpe prijs? Dan bent u bij extensions groothandel Stefano Hair aan het juiste adres!

De hairextensions van Stefano Hair worden vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% echt haar. Het haar is remy gesorteerd en de haarschubben en het merg zijn intact. De hoge kwaliteit van Stefano Hair bestaat doordat alle haarschubben onbeschadigd zijn. Het haar zal daarom niet klitten, pluizen, dof worden of haar kleur verliezen. Door het speciale natuurlijk kleuring proces behoudt het haar haar veerkracht, blijven de haarschubben onbeschadigd en ontstaat een mooi blijvende kleurdiepte.

Merken haar extensions van slechte kwaliteit kunnen enkel garantie geven als je hun siliconen shampoo gebruikt. Dit moet men doen omdat de haarschubben beschadigd zijn en het haar anders gaat klitten en dof en droog wordt. De hairextensions van Stefano Hair hebben geen siliconen shampoo nodig omdat alle haren onbeschadigde schubben hebben zo blijft het vocht in het haar, de kleur mooi, wordt het niet dof en het haar gaat niet klitten.

De keratine verbindingen van Stefano Hair zijn door de transparante kleur onzichtbaar in het haar. Hierdoor vermengen de haren van het eigen haar met de haren van de hairextensions optimaal. De verbinding van de Stefano Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor een langdurige bevestiging en kunnen zowel met een warmte en ultra sonic apparaat geplaatst worden.

De tape van de tape extensions van groothandel Stefano Hair is speciaal voor Stefano Hair in Duitsland ontwikkeld, om een goede hechting in het haar te garanderen.

Maak kennis met de extensions van Stefano Hair en verras uw zelf en uw terug kerende klanten. De experts van Stefano Hair gaan samen met u voor een tevreden klant die klant blijft.

De Stefano Hairextensions zijn verkrijgbaar in de lengtes 40/45 en 50 cm en 21 kleuren.

P{rofessionele hairextensions - Stefano Hair Professional