If you look good, you feel good! | Welcome to Stefano Hair
Stefano Hair | Hairextensions Zwolle - Stefano Hair
Stefano Hair, professional hair extensions. If you look good, you feel good.
hairextensions, Stefano, Hair, haarverlenging, Haar, lang haar, long hair, haarextensie, hair extensions
3411
page-template-default,page,page-id-3411,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Hairextensions Zwolle

 

Hairextensions Zwolle.

Stefano Hair extensions heeft al veel hairextensions geleverd voor klanten in Zwolle. Al vele jaren lang weten dames de kwaliteit van Stefano hair te waarderen. Stefano Hair heeft ook een aantal bekende Nederlanders die steeds blijven kiezen voor onze kwaliteit. De zekerheid dat je er mooi uit gaat zien. Wax, microrings en tape extensions. Dagelijks worden extensions gezet van het professionele merk Stefano Hair Professional. De extensions zijn van zeer hoge kwaliteit doordat het 100% menselijk haar is van jonge mensen waarvan de haarschubben in takt zijn. Daardoor klitten de hairextensions van Stefano Hair niet en wordt het niet droog of dof en blijft de kleur veel langer mooi. U wilt toch ook het beste voor uw klanten.

Stefano Hair levert uit voorraad wax extensions, tape extensions, microring extensions. De tape extensions zijn speciaal voor Stefano Hair in Duitsland ontwikkeld om lang in het haar vast te blijven zitten zonder los te raken. Het voordeel voor u is dat de tape extensions weer met nieuwe tape herplaatst kunnen worden.

Salon Pro-exten exclusief dealer voor hairextensions Zwolle.

Pro-exten heeft dagelijks klanten uit de Zwolle de hoofdstad van Overijssel die voor de kwaliteit van Stefano Hair kiezen omdat ze zonder problemen hairextensions willen dragen voor een scherpte prijs. Vanuit Kampen worden vele dames uit Zwolle en omstreken op een professionele manier voorzien van haarextensions van hoge kwaliteit en en scherpe prijs.

U wilt toch ook het beste voor u zelf en er goed uit zien. Kies dan voor de hairextensions van Stefano Hair Professional. If you look good you feel good is onze leus.

Voor informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Pro-exten, klik op Pro-exten

Stefano Hair hairexentions

Stefano Hair Professional hair extensions Zwolle