If you look good, you feel good! | Welcome to Stefano Hair
Stefano Hair | Hairextensions Kampen
Stefano Hair, professional hair extensions. If you look good, you feel good.
Hairextesions Kampen, pro-exten, tape extensions
3398
page-template-default,page,page-id-3398,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Hairextensions Kampen

 

Hairextensions Kampen.

Groothandel Stefano Hair extensions levert aan salons en kappers in Kampen, Zwolle en omstreken. Maar ook aan salons en kappers in heel Nederland. Stefanohair levert wax, microring en tape extensions. De haar extensions zijn van hoge kwaliteit en hebben een lage prijs. Groothandel Stefano Hair levert hairextensions van 100% echt menselijk haar waarvan de haarschubben onbeschadigd zijn. De extensions van Stefano Hair klitten niet en u hoeft geen siliconen shampoo te gebruiken. Andere merken die slechte kwaliteit verkopen verlichten u tot het gebruik van siliconen shampoo omdat de haarschubben beschadigd zijn. Het haar gaat anders klitten, droog en dof worden. Dat is niet wat u wilt.

Pro-exten en Marchairstyling uit Kampen de mooie stad aan de IJssel ligt op 10 minuten rijden van Zwolle. Beide salons zijn exclusief dealer van Stefano Hair extensions. Deze bedrijven zijn professioneel en al jaren lang gespecialiseerd in het zetten van hairextensions Kampen.

Al jaren heeft Pro-exten bekende nederlanders als klant. Tijdens nationale en internationale modeshows worden de hairextensions van Stefano Hair door Pro-exten gebruikt. U wilt toch ook het beste voor uw uiterlijk om er mooi en verzorgt uit te zien. Dan bent u bij Pro-exten aan het juist adres.

Veel dames uit Kampen, IJsselmuiden en omstreken gaan voor de professionele en gespecialiseerde salon Pro-exten en komen telkens terug omdat ze zeer tevreden zijn.

Ervaar de hoge kwaliteit en scherpe prijs bij Pro-exten hairextensions.

Voor een afspraak of meer informatie klik op pro-exten

Stefano Hair Pro-exten