If you look good, you feel good! | Welcome to Stefano Hair
Stefano Hair | Herkomst - Stefano Hair
Stefano Hair, professional hair extensions. If you look good, you feel good.
hairextensions, Stefano, Hair, haarverlenging, Haar, lang haar, long hair, haarextensie, hair extensions
2921
page-template-default,page,page-id-2921,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Herkomst

 

STEFANO-HAIR-PROFESSIONAL-HAIREXTENSIONS_2

100% human hair

 

Het kwalitatief hoogwaardige haar van Stefano Hair komt uit India.  Alleen het beste haar is goed genoeg voor de producten van Stefano Hair Professional. Daarom gebruikt Stefano Hair alleen gezond en niet met chemische producten behandeld haar, waardoor de haarschubben en het merg van de haren intact zijn.
Door de speciale osmose baden worden de haren op een natuurlijke wijze opgelicht in de gewenste kleur en blijven de haarschubben intact.
Europees haar is normaliter slechts in geringe mate beschikbaar en bovendien werd het meestal chemisch behandeld, daarom voldoet het niet aan onze hoge kwaliteitseisen. Het haar uit India past het best bij onze Europese haarstructuur. In India worden de haren door Indiaanse vrouwen vanuit hun geloofsovertuiging geofferd aan de tempels in India. Het haar wordt in een staart afgeknipt door de pelgrims, waardoor alle haren en hun schubbenlaag in dezelfde richting liggen, het zogenaamde remy gesorteerd.
Na de offering gaat het door een strenge kwaliteitscontrole en worden alle haren met de hand gesorteerd. Alleen mooi en gezond haar met een intacte schubbenlaag en merg wordt door en voor Stefano Hair gekocht.
Na onze strenge controle worden de haren op een natuurlijke manier verwerkt tot de luxe producten van Stefano Hair.